Bekijk onze bundels

Tarieven

Onze hypotheekadvies en bemiddelingstarieven horen bij de scherpste in de markt. Dit doen we door slim gebruik te maken van online tools, en onze kosten scherp in de gaten te houden. Wat we besparen geven we terug aan jou. Wij concurrerend, jij blij!

Startersbundel
€ 2.295,-

Ben je bezig met je eerste huis? Dan komt er een hoop op je af. En niet in de laatste plaats: kosten. Dan is elke besparing meegenomen. Met de StartersBundel van Het HypotheekAdviesHuis krijg je goede en deskundige begeleiding van kennismaking tot en met de notaris, én profiteer je van een zeer scherp tarief.

Doorstromers- en OversluitersBundel
€ 2.695,-

Bezit je een eigen woning en ga je verhuizen of oversluiten? Dan krijg je mogelijk te maken met ‘oude’ nieuwe fiscale regels. Het HypotheekAdviesHuis weet precies welk hypotheekadvies het best aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Overige producten en tarieven
Tarievenlijst

Bij Het HypotheekAdviesHuis betaal je alleen per afgenomen dienst. In de tarievenlijst vind je alle dienstenen tarieven. Vaak heb je bij een hypotheek een risicodekking nodig in de vorm van een overlijdensrisicoverzekering of woonlastendekking. Ook daarbij hanteren we zeer scherpe prijzen van slechts 250 euro voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering en 350 euro voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Heeft er in het verleden een echtscheiding plaatsgevonden, betreft het advies een hoofdelijk ontslag, of ben je zelfstandig ondernemer, dan zullen we in samenspraak met jou tot een eerlijk tarief komen waarvoor wij je tot dienst kunnen zijn. Zo rekenen we voor zelfstandigen een opslag van EUR 350.

HypotheekAdviesHuis heeft meerdere vestigingen in Nederland

Oversluitcheck

Het HypotheekAdviesHuis.
Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken.

Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt. Lees meer...