Downloads

Hieronder vind je een aantal downloads

Onze dienstenwijzer omschrijft uitgebreid wat Het HypotheekAdviesHuis voor jou kan betekenen;
Downloads

In de tarievenlijst staan duidelijk alle tarieven op een rij;

Dienstverleningsdocumenten

Met  “Dienstverleningsdocumenten” brengt de AFM uniformiteit in de aangeboden dienstverlening van adviseurs en de tarieven. Onze onderstaande “DvD’s” kun je vergelijken met die van andere adviespartijen om zo beter een vergelijking te kunnen maken. Onderstaande DvD’s zijn van vestiging Alphen aan den Rijn, maar alle vestigingen hanteren dezelfde tarieven.

Persoonlijke begeleiding

De prijs van hypotheekadvies is natuurlijk lang niet het belangrijkst. Je wil immers ook goed begeleid worden van onze eerste kennismaking tot aan het passeren van je hypotheek bij de notaris. Tijdens het hypotheekadvies traject hebben we regelmatig persoonlijk contact. Dat contact loopt via telefoon, per mail, webcam of bij ons op kantoor, wat jij het prettigst vindt. En als jouw hypotheek is afgesloten, toetsen wij doorlopend of oversluiten voor jou interessant is en of de premies van je polissen beter kunnen. Uiteraard kun je ons tijdens de looptijd van je hypotheek altijd bellen als je vragen hebt.

Overige handige downloads

HypotheekAdviesHuis heeft meerdere vestigingen in Nederland

Oversluitcheck

Het HypotheekAdviesHuis.
Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken.

Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt. Lees meer...