Hypotheekadviseur Alphen aan den Rijn

Het HypotheekAdviesHuis. Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken. Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt.

Lees hieronder meer over de hypotheekadviseur Patrick Muns, de aanpak & diensten van HypotheekAdviesHuis Alphen aan den Rijn.

Locatie Alphen aan den Rijn

Hypotheekadvies- Alphen aan den Rijn - HAH

Patrick Muns, Erkend Hypotheekadviseur

Eigenaar Het HypotheekAdviesHuis Alphen aan den Rijn en oprichter van Het HypotheekAdviesHuis

Patrick heeft alle facetten in de hypothekenbranche gezien. Zo heeft hij hypotheekadvies gegeven, hypotheekaanvragen beoordeeld en is hij accountmanager geweest bij een grote geldverstrekker.

In 2013 eindigde het tijdperk dat hypotheekadviseurs met provisie betaald werden door de banken waar zij hypotheken onderbrachten. Doordat er weinig beweging kwam in de markt op het gebied van (eerlijke) tarieven besloot Patrick zelf het heft in hand te nemen. Bij het ontwikkelen van de unieke HypotheekAdviesHuis formule is hij uitgegaan van drie simpele en vanzelfsprekende aandachtspunten: kwaliteit, betaalbaarheid en eerlijke producten. Het resultaat is een nieuw onderscheidend hypotheekadvies kantoor. Zowel de online als de offline klant wordt bediend. Voor alle doelgroepen StartersDoorstromers en Oversluiters is een duidelijk, betaalbaar en eerlijk pakket ontwikkeld.

Meer weten over onze unieke werkwijze en wat ik als hypotheekadviseur voor je kan betekenen? Je bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Oude foto Prins Herndrikstraat

Het HypotheekAdviesHuis Alphen aan den Rijn

Prins Hendrikstraat 224 A
2405 AP  Alphen aan den Rijn
T: 0172 – 769 111
E: p.muns@hhah.nl

KvK 64967131
AFM 12043874
KiFiD 300.016230

Openingstijden

Maandag : 9:00 - 18:00 uur
Dinsdag : 9:00 - 18:00 uur
Woensdag : 9:00 - 18:00 uur
Donderdag : 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag : 9:00 - 18:00 uur

Zaterdag en in de avonduren:
Op afspraak

Reviews

“Deskundig advies tijdens het oriëntatiegesprek. Ook was er een behoorlijke tijdsdruk voor het regelen van de hypotheek voor een bepaalde datum, ondanks de huidige drukte bij de hypotheek verstrekers heeft Het Hypotheek AdviesHuis netjes alles geregeld! Ik ben erg tevreden”

Hoe klanten ons beoordelen

Advieskeuze & google reviews
Logo's certificaten HAH
Gecertificeerd Aankoopbegeleider

Plan direct een afspraak in

Vul het formulier in en plan een afspraak in bij Patrick Muns.

HypotheekAdviesHuis heeft meerdere vestigingen in Nederland

Oversluitcheck

Het HypotheekAdviesHuis.
Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken.

Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt. Lees meer...