Hypotheekadviseur Amersfoort

Het HypotheekAdviesHuis. Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, persoonlijker, eerlijker en goedkoper te maken. Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij een volledig  en goed persoonlijk advies krijgt. 

Lees hieronder meer over de hypotheekadviseur Martin Meijer, de aanpak & diensten van HypotheekAdviesHuis Amersfoort.

Locatie Amersfoort

Locatie HAH Amersfoort

Martin Meijer, Erkend Hypotheekadviseur

Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypothecair Planner, Eigenaar van Het HypotheekAdviesHuis in Amersfoort

Martin is in 1999 gestart als financieel adviseur bij een grote geldverstrekker. Vanaf 2009 is hij voornamelijk werkzaam geweest als docent, trainer en coach van financieel adviseurs. Tot 2018 heeft hij dit jaren met veel plezier en passie voor zijn vak gedaan. Toen besloot Martin namelijk om zich weer volledig voor klanten in te zetten, door zelfstandig als onafhankelijk financieel adviseur te beginnen.

“Ik heb altijd een visie gehad over hoe ik klanten, die op het punt staan de grootste financiële beslissing van hun leven aan te gaan, te adviseren, begeleiden en ontzorgen. Financiën kunnen een lastig onderwerp zijn. Ik vind het het fantastisch om dat in begrijpelijke taal helder en inzichtelijk te maken: dicht bij de klant en met oog voor ieders persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen. Hoe fijn is het om de rust te hebben dat financieel alles goed geregeld is?”

Het HypotheekAdviesHuis in Amersfoort staat voor kwaliteit en een onafhankelijk, eerlijk advies voor een betaalbare prijs. Wil je bijvoorbeeld een huis kopen, verbouwen, verduurzamen of inzicht in de betaalbaarheid van je hypotheek vanaf je pensioen hebben, je bent van harte welkom. Wij werken met ruim 30 geldverstrekkers samen. Daarom kunnen wij altijd het juiste aanbod doen voor jouw hypotheek of financiële planning.

Meer weten over onze unieke formule en wat Martin als hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Je bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek.

Advies op maat Hypotheekadvies

Het HypotheekAdviesHuis Amersfoort

Schoklandstraat 61
3826 CK Amersfoort

T:  06 – 831 699 86
E: m.meijer@hhah.nl

Plan direct een afspraak in

Vul het formulier in en plan een afspraak bij Martin Meijer.

Openingstijden

Maandag : 9:00 - 18:00 uur
Dinsdag : 9:00 - 18:00 uur
Woensdag : 9:00 - 18:00 uur
Donderdag : 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag : 9:00 - 18:00 uur

Zaterdag en in de avonduren:
Op afspraak

Reviews

“Martin heeft ons heel goed en professioneel geholpen en begeleid bij de aanschaf van onze nieuwe woning. Hij neemt steeds de tijd om zaken zorgvuldig en duidelijk uit te leggen. Hij denkt mee waar dat nodig is. Hij reageerde altijd snel op vragen van ons. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.”

Hoe klanten ons beoordelen

advieskeuze-beoordeling
Google reviews HypotheekAdviesHuis
Logo's certificaten HAH
Certificaten Aankoopbegeleider NVHP

HypotheekAdviesHuis heeft meerdere vestigingen in Nederland

Oversluitcheck

Het HypotheekAdviesHuis.
Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken.

Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt. Lees meer...