Hypotheekadviseur ‘s-Gravenzande

Het HypotheekAdviesHuis. Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, persoonlijker, eerlijker en goedkoper te maken. Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij een volledig  en goed persoonlijk advies krijgt. 

Lees hieronder meer over de hypotheekadviseur Patrick Piekar, de aanpak & diensten van HypotheekAdviesHuis Den Haag.

Locatie Westland

Hypotheekadvieshuis Westland hypotheekadvies

Patrick Piekar, Erkend Hypotheekadviseur & Erkend Hypothecair Planner

Eigenaar van Het HypotheekAdviesHuis Westland en Den Haag

Patrick is sinds 1998 werkzaam in de financiële dienstverlening en altijd actief geweest binnen intermediaire organisaties. Zo is hij als allround financieel adviseur begonnen bij een groot landelijk financieel adviesbureau. Vervolgens is Patrick in 2000 gaan werken als hypotheekadviseur voor een grote landelijke hypotheekketen, aangesloten bij een makelaarskantoor in het Westland. In deze periode heeft hij zich steeds verder verdiept in alle aspecten van hypotheekadvies en in 2006 heeft hij de gespecialiseerde opleiding Erkend Hypothecair Planner met succes afgerond.

Na vanaf 2007 leiding te hebben gegeven aan een middelgroot financieel advieskantoor in Den Haag heeft hij in 2016 de keuze gemaakt om als hypotheekadviseur terug te keren naar het Westland en zich als zelfstandig hypotheekadviseur aan te sluiten bij de Het HypotheekAdviesHuis formule.
Patrick is er met zijn kennis en ervaring van de Haagse hypotheekmarkt van overtuigd dat de formule van Het HypotheekAdviesHuis een absolute toevoeging is voor de Haagse hypotheekmarkt. Als Erkend Hypothecair Planner en Erkend Hypotheekadviseur is hij daarom naast de regio Westland in 2018 ook Het HypotheekAdviesHuis Den Haag gestart.

Naast hypotheekadvies kun je bij Patrick ook uitstekend terecht voor advies over pensioen en schadeverzekeringen!

Meer weten over onze unieke werkwijze en wat wij voor je kunnen betekenen? Je bent van harte uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Advies op maat Hypotheekadvies - Hypotheekadvieshuis

Het HypotheekAdviesHuis Westland

Vreeburghlaan 2
2691 AC  ’s-Gravenzande
T: 0174 – 50 53 88
E: p.piekar@hhah.nl

KvK: 85639036
KiFiD: 300.018240
AFM: 12048818

Plan direct een afspraak in

Vul het formulier in en plan een afspraak bij Patrick Piekar.

Openingstijden

Maandag : 9:00 - 18:00 uur
Dinsdag : 9:00 - 18:00 uur
Woensdag : 9:00 - 18:00 uur
Donderdag : 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag : 9:00 - 18:00 uur

Zaterdag en in de avonduren:
Op afspraak

Reviews

“Patrick heeft ons geweldig geholpen. Snelle reactie bij urgente vragen, zakelijk maar toch ook informeel. In een wereld waar alles onbekend is, zorgt Patrick ervoor dat ook ik het begreep en wist waar het over ging.”

Hoe klanten ons beoordelen

advieskeuze-beoordeling
Google reviews HypotheekAdviesHuis
Logo's certificaten HAH
nvhp

HypotheekAdviesHuis heeft meerdere vestigingen in Nederland

Oversluitcheck

Het HypotheekAdviesHuis.
Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken.

Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt. Lees meer...