Hypotheekadviseur Veenendaal

Het HypotheekAdviesHuis. Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken. Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt.

Lees hieronder meer over de hypotheekadviseur Annemieke Westerveld, de aanpak & diensten van HypotheekAdviesHuis Veenendaal.

Locatie Veenendaal

Hypotheekadvies - Veenendaal

Annemieke Westerveld, Erkend Hypotheekadviseur

Gecertificeerd Financieel Planner en Erkend Hypothecair Planner. Eigenaar van Het HypotheekAdviesHuis in Veenendaal

Van 1995 tot en met 2015 werkte ik bij meerdere banken als financieel planner en hypotheekadviseur. Sinds 2016 heb ik mij aangesloten bij Het HypotheekAdviesHuis en heb ik de vestiging in Veenendaal gestart.

Ik ben een betrokken en toegewijd financieel-/hypotheekadviseur. Ik denk graag met je mee en probeer met creatieve oplossingen invulling te geven aan jouw financiële wensen. Mijn doel is een hypotheek voor jou helder en duidelijk te maken. Mijn grootste compliment is als jij of je partner zegt “ik heb er nooit iets van begrepen, maar vind het nu zelfs leuk om over onze hypotheek mee te denken”.

Het HypotheekAdviesHuis in Veenendaal staat voor kwaliteit en een onafhankelijk, eerlijk advies voor een betaalbare prijs. Als starter, doorstromer of oversluiter ben je van harte welkom. Door samenwerking met diverse geldverstrekkers kan ik altijd een scherp aanbod doen voor je hypotheek.

Als gecertificeerd Financieel Planner, Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Hypothecair Planner is Annemieke actief in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen, Overberg, Emminkhuizen, Elst, Achterberg, Rhenen, Ederveen en Scherpenzeel.

Meer weten over onze unieke formule en wat ik als hypotheekadviseur voor je kan betekenen? Je bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

HypotheekAdviesHuis - Veenendaal - hypotheekadvies

Het HypotheekAdviesHuis Veenendaal

Kerkewijk 81 e
3901 EE Veenendaal
T: 0318 – 833 833
E: a.westerveld@hhah.nl

KvK 75683563
AFM 12046900
KiFiD 300.017458

Openingstijden

Maandag : 9:00 - 18:00 uur
Dinsdag : 9:00 - 18:00 uur
Woensdag : 9:00 - 18:00 uur
Donderdag : 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag : 9:00 - 18:00 uur

Zaterdag en in de avonduren:
Op afspraak

Reviews

“We zijn erg tevreden over de begeleiding van Annemieke. Ze zet zich helemaal voor je in en het contact is altijd snel en duidelijk. Annemieke haalt het onderste uit de kan voor je. Ze heeft veel kennis en kan die goed overbrengen en uitleggen.”

Hoe klanten ons beoordelen

advieskeuze-beoordeling
HypotheekAdviesHuisVeenendaal Goolge Reviews
Logo's certificaten HAH
Certificaten CFP NVHP

Plan direct een afspraak in

Vul het formulier in en plan een afspraak in bij Annemieke Westerveld.

HypotheekAdviesHuis heeft meerdere vestigingen in Nederland

Oversluitcheck

Het HypotheekAdviesHuis.
Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken.

Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt. Lees meer...