Over Het HypotheekAdviesHuis

Het HypotheekAdviesHuis. Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken. Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt.

HypotheekAdviesHuis Team Hypotheekadviseurs financieel advies

Slimme aanpak

Bij Het HypotheekAdviesHuis vergelijken we een groot aantal aanbieders, maar houden we de kosten beperkt. Hoe we dit doen? Door heel efficiënt te werken. Kennismaken en advies krijgen over jouw hypotheek gebeurt met je adviseur op een van onze kantoren, of als je wil per mail, telefoon of webcam. Door vooraf belangrijke vragen te beantwoorden en een klantprofiel in te vullen maak je het afhandelen van jouw aanvraag voor ons een stuk eenvoudiger. En dat scheelt jou in je portemonnee.

Onafhankelijk advies

Wij worden niet betaald door geldverstrekkers, banken of verzekeraars. Voor ons hypotheekadvies betaal je een vaste vergoeding. Door dit onafhankelijk hypotheekadvies én onze samenwerking met een de beste hypotheekverstrekkers van het land, zijn we in staat om de keuze van financiële producten zo goed mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel of mail ons als je vragen hebt over de adviesmogelijkheden in jouw specifieke situatie.

Hoe klanten ons beoordelen

Advieskeuze & google reviews

Reviews

“Deskundig advies tijdens het oriëntatiegesprek. Ook was er een behoorlijke tijdsdruk voor het regelen van de hypotheek voor een bepaalde datum, ondanks de huidige drukte bij de hypotheek verstrekers heeft Het Hypotheek AdviesHuis netjes alles geregeld! Ik ben erg tevreden”

“Uitstekend professioneel advies met extra snelheid vanwege korte tijdspanne waarbinnen we moesten opereren.”

Logo's certificaten HAH

Ons team op diverse locaties

Met vestigingen op verschillende plekken bieden wij lokaal advies en begeleiding bij het afsluiten van hypotheken. We zijn hard gegroeid waardoor we nu verspreid verschillende administratiekantoren hebben. Wij staan bekend om onze expertise in het verstrekken van gedegen en persoonlijk hypotheekadvies. Bekijk ons team en de locaties hieronder.

Hypotheekadvies- Alphen aan den Rijn - HAH
Patrick Muns hah

Patrick Muns

Alphen aan den Rijn
Patrick Piekar

Patrick Piekar

‘s-Gravenzande & Den Haag
Annemiek Westerveld hypotheekadviseur-veenendaal-hah

Annemieke Westerveld

Veenendaal
Martin Meijer hypotheekadviseur-amersfoort

Martin Meijer

Amersfoort

HypotheekAdviesHuis heeft meerdere vestigingen in Nederland

Onze kwaliteiten

HypotheekAdviesHuis staat voor:

Erkend Hypotheek Adviseur

Erkend hypotheekadviseur

Slimme aanpak Hypotheek Advies Huis

Slimme aanpak

Onafhankelijk Advies - Hypotheek Advies huis

Onafhankelijk advies

Passend hypotheekadvies voor jouw situatie

Maak een afspraak bij een adviseur

Vragen over hypotheek? bieden met zekerheid? je pensioen? mijn financiële situatie? aflossen? beleggen?Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

Oversluitcheck

Het HypotheekAdviesHuis.
Zo kan ’t ook.

Het HypotheekAdviesHuis gelooft dat hypotheekadvies anders kan. Daarom is alles wat wij doen erop gericht hypotheekadvies voor jou makkelijker, eerlijker en goedkoper te maken.

Wij denken anders en luisteren naar jou. Zodat jij tegen een scherp tarief een goed persoonlijk advies hebt. Lees meer...